12 mei 2017

Viktor was erg onder de indruk van het belevingstheater “AMMOR”, waar hij vorige week met de klas van juf Els naartoe ging. Hij maakte er een mooie tekening over.

Waardevolle voorwerpen

De laatste dagen merken we jammer genoeg dat er af en toe spullen uit boekentassen, jaszakken,… verdwijnen. Gelieve er mee op toe te zien dat, indien mogelijk, de kinderen geen waardevolle voorwerpen mee naar school brengen.

Lentefeest

Op zaterdag 13 mei vieren wij feest op school! We zetten de deuren open voor mensen die een kijkje willen komen nemen. Alle kinderen en ouders zijn uiteraard van harte welkom. Tijdens het Lentefeest zijn er verschillende toonmomenten en workshops. Hieronder een overzicht zodat jullie op tijd aanwezig kunnen zijn voor deze leuke activiteiten!

Om 13u30:

– vilten

– schilderen

– opmaat

Om 14u30:

– schilderen

– opmaat

Oudergesprekken

De individuele oudergesprekken gaan door op donderdag 1 juni vanaf 16u. U zal via de agenda of via afzonderlijke brieven nog verder op de hoogte gebracht worden.