18 mei 2018

• Vorige zaterdag was het lentefeest. Het was een mooie dag met een gezellige sfeer. Dank aan iedereen die langs kwam.

DE WEEK VAN GROEP 4

• Afgelopen maandag werd Henry 8 jaar en dat hebben we gezellig samen gevierd met lekkere cupcakes!

• In de turnles bij meester Bert klimmen en klauteren we erop los. “Reis rond de wereld” vindt groep 4 top!

• Aanstaande vrijdag vieren we met de jongste klasjes op school het Pinksterfeest. Tijdens de knutselles heeft juf Kristien samen met de leerlingen al een mooi geschenk gemaakt voor ons bruidje en bruidegom: een mobile met tortelduifjes…..

• Elke woensdag toveren we de mooiste schilderingen tevoorschijn. Iedereen is dan in uiterste concentratie en je kan tijdens deze les een speld horen vallen in de klas.

Ik, ouder van ………………………………………………………………………….. uit klas…………………………………….

Verklaar dat mijn kind wegens de staking van De Lijn niet op school raakte op

• woensdag, 16 mei
  • donderdag, 17 mei