4 mei 2018

DE WEEK VAN KLAS 3-4

Hoera!  Dawid is 11 jaar geworden!  We hebben wel twee maal gesmuld: in de voormiddag taart en in de namiddag chips.

De naailap was af en nu zijn we beginnen breien bij juf Nele.  We mogen geen steken laten vallen!

Zaterdag is het OPENDEURDAG in onze school.  Alles wordt hiervoor in gereedheid gebracht: de mooiste schilderingen en vormtekeningen worden zorgvuldig uitgezocht om in de gangen te hangen, …  De kinderen spreken onderling al af of ze zich willen laten schminken en of ze mee gaan doen aan de circusactiviteiten.  In de cafetaria wordt heerlijke taart en drank voorzien.  Wij maakten met ons klasje vandaag een appelcake en een chocoladetaart.  We volgden hiervoor nauwkeurig een recept.   Zouden onze taarten gelukt zijn ? Kom morgen alvast maar proeven !!!!

In hoeveel stukken of delen gaan we de taart snijden ?  We oefenden de breuken in.  Hoeveel moeten we voor een stukje taart betalen ?  We namen het juiste bedrag en probeerden juist terug te geven !

In ieder geval, het wordt morgen enorm gezellig op onze school !  Tot dan !