6 oktober 2017

• De eerste ouderavond is al eventjes achter de rug. We verwelkomden een heel aantal ouders. Jammer genoeg waren er ook vele ouders afwezig. Hopelijk lukt het hen om op de volgende ouderavond toch aanwezig te zijn!

In de klas van juf Els smulden de mama’s en papa’s van de koekjes die hun kinderen zelf gebakken hadden. En of dat smaakte!

• Op donderdag, 21 september, ging elke klas een hele dag op stap. Sommigen trokken naar een park, anderen naar een natuurgebied of de kinderboerderij, nog anderen gingen met de trein tot in Limburg of met de boot over de Schelde. De kinderen (en hun leraren) speelden naar hartenlust en hadden een gezellige dag samen. Kijk maar…

• Vorige donderdag vierden we met alle kinderen, juffen en meesters het Michaëlsfeest. Er werd moedig gestapt, gespeeld, gevliegerd, gezongen en gemuciseerd. Het was een schitterende dag waarop iedereen op een of andere manier de draak versloeg.