Vrijdagpost BLO

Vrijdagpost lagere school

20 oktober 2017

• Warm aanbevolen!

Het  “Philip Catherine Quartet” treedt op vrijdag, 27 oktober 2017, op ten voordele van onze school.

Het concert gaat door in het CC ’t Aambeeld, Della Faillelaan 34, 2630 Aartselaar, om 20u30.

Dit concert wordt georganiseerd door de Kiwanis-club van Aartselaar. De opbrengst gaat oa. naar de PARCIVALSCHOOL.

Kaarten kan je bestellen via www.kiwanisaartselaar.be of via het secretariaat van de school.

• Op vrijdag, 6 oktober, kregen alle leerlingen het nieuwe schoolreglement mee naar huis. Er zat een kaartje bij dat ingevuld en gehandtekend terug aan de school moet bezorgd worden. Gelieve dit zo snel mogelijk in orde te brengen.

• Wij merken dat veel kinderen regelmatig te laat komen op school. Willen jullie er aub mee opletten dat jullie kinderen ’s ochtends OP TIJD thuis vertrekken zodat ze tijdig op school aankomen?

• Vorige zaterdag, 14 oktober, was het klusdag. Ouders en leraren staken samen de handen uit de mouwen. Dank aan iedereen voor het geleverde werk!

• Donderdag, 26 oktober 2017: oudergesprekken.
  • Van zaterdag, 28 oktober, tot en met zondag, 5 november, is het herfstvakantie.