vrijdagpost OV1

Vrijdagpost 14/09/2018

BuSO OV1

Ps: de eerste weken ontvangt iedereen de vrijdagpost op papier

Voor de nieuwe ouders: u maakt nu kennis met de vrijdagpost!

Deze wordt op vrijdag met de leerlingen meegegeven om de communicatie tussen ouders en school te optimaliseren. Gelieve op vrijdag dus even in de boekentas van uw zoon/dochter te kijken of er naar te vragen. Zo loopt u geen belangrijke informatie mis.

De vrijdagpost wordt later ook  digitaal (via e-mail) doorgestuurd. Gaf je ons jouw mailadres nog niet door? Vul dan het strookje in op de achterzijde of stuur een mailtje naar: parcivalschool@parcivalschool.be met vermelding van naam leerling en klas.

Inkom voor de OV1 leerlingen

LAMORINIERESTRAAT 75 – RODE POORT

De poort is open van 8 tot  8u30 en van 15u30 tot 16u

Op woensdag van 12 tot 12u45

Is de poort GESLOTEN dan belt u aan bij het secretariaat Lamorinièrestraat 77

Dinsdag 18 september: klasouderavond: hou deze avond vrij aub.

Donderdag 4 oktober: Algemene Lerarendag Steinerscholen: GEEN SCHOOL voor de leerlingen

Vrijdag 12 oktober: evaluatiedag: GEEN SCHOOL voor de leerlingen

Leerlingenkaarten voor het BuSO

De leerlingen van het Buso krijgen in de loop van volgende maand een leerlingenkaart. Deze kaart geeft recht op korting bij culturele activiteiten. Hiervoor hebben wij van iedere leerling een pasfoto nodig (eventueel kan ook de oude leerlingenkaart hiervoor gebruikt worden). Hij/zij moet deze afgeven (met naam en klas op de achterkant) voor 28 september aan de klastitularis. Schrijf op de achterzijde van de pasfoto duidelijk naam, voornaam, geboortedatum en klas.

Varia vanuit het secretariaat

• Studietoelage (voor het BLO én BuSO): formulieren kan u eventueel aan het onthaal van de school bekomen.
  • Leerlingen die beschikken over een tramabonnement (= buzzypas), dienen dit mee te brengen voor de zwemlessen.

Ps: leerlingen, ingeschreven bij het Vlaams Agentschap, kunnen ook een gratis abonnement bij De Lijn krijgen en dit zonder de leeftijdsbeperking van 12 jaar.

WIL U DE VRIJDAGPOST PER MAIL ONTVANGEN EN GAF U ONS UW MAILADRES NOG NIET DOOR, VUL DAN ONDERSTAAND STROOKJE IN A.U.B.

——————————————————————————————————————————

Strookje vrijdagpost Buso OV1 via e-mail :

Ondergetekende:………………………………………………………………………………………..

ouder / voogd van …………………………….………Klas……….. wenst voortaan de vrijdagpost

PER E-MAIL te ontvangen via volgend e-mail adres(sen):

……………………………………………………………………………………………………………..