Vrijdagspost OV3

Vrijdagpost 08/06/2018

BuSO OV3

De vrijdagpost wordt ook digitaal (via e-mail) doorgestuurd. Gaf je ons jouw mailadres nog niet door? Stuur dan een mailtje naar: parcivalschool@parcivalschool.be met vermelding van naam leerling en klas.

-maandag 18 juni: kwalificatieproeven 5de jaars

-woensdag 20 juni, donderdag 21 juni en vrijdag 22 juni: GEEN SCHOOL! (evaluatiedagen)

-maandag 25 juni: Sint Jan

-dinsdag 26 juni: proclamatie

-donderdag 28 juni: individueel oudercontact

WEGENS HET VERHUIZEN NAAR ONZE NIEUWBOUW ZIJN ER ENKELE AANPASSINGEN IN DE KALENDER!

-donderdag 28 juni: voormiddag: school tot 12 uur!

namiddag: GEEN SCHOOL

-vrijdag 29 juni:        GEEN SCHOOL

Gelieve de brief in bijlage te lezen en onderstaand strookje van de brief terug te bezorgen.

Alvast bedankt!

——————————————————————————————————————————

AFWEZIGHEIDSATTEST SUIKERFEEST

Naam leerling:…………………………………………………………………………………………….

Klas:……………………………………………………………………………………………………….

Zal op vrijdag 15 juni afwezig zijn vanwege het Suikerfeest

Naam ouder:……………………………………………………………………………………………

Handtekening ouders:

———————————————————————————————————————————————————————-

Parcivalschool – Steinerschool voor B.O. vzw

Lamorinièrestraat 77, 2018 Antwerpen

Tel.:03/230.24.44

Fax.:03/239.18.39

Antwerpen, 4 juni 2018

Beste ouders,

De nieuwe klaslokalen zijn zo goed als klaar. Vanaf september nemen we ze in gebruik.

Alle leraren zullen met de hulp van een verhuisfirma instaan voor de verhuis en inrichting van de nieuwe lokalen.

Omdat deze klus nog voor aanvang van de zomervakantie moet geklaard worden, zal de vakantie voor alle leerlingen een dag vroeger starten.

Op donderdag, 28 juni, zal de school eindigen om 12u00. Er wordt opvang voorzien tot 18u00.

Op vrijdag, 29 juni, is er géén school voor de leerlingen. Er wordt opvang voorzien tot 12u00.

Mogen wij jullie vragen om onderstaand strookje ingevuld terug te bezorgen aan de school zodat wij de opvang optimaal kunnen organiseren?

Wij danken jullie alvast voor jullie begrip.

Vriendelijke groet,

Ik, ouder van…………………………………………………..uit klas………………………………………………….

O wil gebruik maken van de opvang op donderdag, 28 juni van 12u tot……………u

O wil gebruik maken van de opvang op vrijdag 29 juni tot 12u.

Handtekening……………………………………………………………..