9 november 2018

Plezier uit groep 4

Na de herfstvakantie was iedereen blij om elkaar terug te zien.

Maandag vertelden we over de vakantie. Alle kinderen hadden een leuke vakantie achter de rug en fijn gespeeld!

Na de speeltijd gingen we fietsen en op bezoek bij de konijntjes. De konijntjes verzorgen doen we als de beste!

Tijdens de turnles was er veel pret. De kinderen mochten zo veel rennen en spelen, dat bijna alle foto’s bewogen waren. Een tovenaar wou met zijn stok alle kinderen betoveren. Het konijntje kon gelukkig alle toverspreuken ongedaan maken en de betoverde kinderen bevrijden.

Nadien moesten we zo veel mogelijk staartjes te pakken krijgen. Wat een mooie regenboogstaarten kregen we dan!

Dinsdag maakten we de klas helemaal donker. Zo konden we onze prachtige lantaarntjes voor Sint Maarten al eens testen!