• Dit evenement is voorbij.

Aperitiefconcert

februari 11, 2017 @ 14:00 - 17:00

De magische kist

Wij nodigen u uit om te komen kijken en luisteren naar “De magische kist”,
een muzikale vertelling gebracht door de kinderen van de lagere school. De affiche vindt u in bijlage.

Dit zal plaatsvinden op zaterdag 11 februari 2017 om 14u in onze school. (Van Diepenbeeckstraat 34)

Wij zijn allen hard aan het oefenen en hopen dat u mee komt luisteren!

Nadien bent u uitgenodigd om mee te genieten van heerlijk gebak en een drankje, dit aan democratische prijzen.

Inschrijven kan via onderstaand strookje. Gelieve dit strookje ingevuld en met geld bijgevoegd in een enveloppe, voor 03/02/2017 aan de klasleerkracht of aan het secretariaat terug te bezorgen.

Deelnemende kinderen kunnen één inkomkaart aan kortingsprijs meekrijgen, voor een ouder, tante, nonkel,… Kaarten kunnen via onderstaand strookje bijbesteld worden.

Inkomkaarten worden na betaling op naam van uw kind aan de kassa gelegd. U krijgt deze dan voor aanvang van het concert.

Let op: de plaatsen zijn beperkt!

Graag tot dan!

poster