Steun onze school!

Waarom?

Van de overheid krijgen wij middelen voor onze dagdagelijkse werking.

Om ons onderwijs af te stemmen op de extra noden van onze kinderen  met hun verschillende ontwikkelingsbehoeften zijn wij aangewezen op extra steun.

 

Waarvoor?

In september 2018 betrekken wij een nieuw gebouw. Dit  vervangt de sterk verouderde barakken en huurgebouwen.

Voor de inrichting van dit gebouw en de 2 speelplaatsen zijn wij op zoek naar extra hulp en middelen voor:

 • aangepaste en veilige speeltoestellen
 • groenaanplanting
 • inrichting van een leskeuken
 • aangepast meubilair en sensomotorisch materiaal voor onze leef-leerklasjes
 • aangepaste tablets en laptops met gespecialiseerde software

 

Wie?

Verschillende privé-personen, serviceclubs, bedrijven en organisaties worden enthousiast van het mooie werk dat onze medewerkers elke dag opnieuw met professionaliteit en grote inzet realiseren. Zij zijn bereid om ons financieel of praktisch te ondersteunen.

Daarnaast organiseren onze leerkrachten regelmatig een opvoering, quiz, kaas-en wijnavond, verkoopactie of concert ten voordele van onze school voor vrienden, ouders, sympathisanten en familie.

Jaarlijks organiseren we 2 klusdagen. Ouders, medewerkers en allen die ons een warm hart toedragen steken samen de handen uit de mouwen om mee te helpen aan een mooiere en beter uitgeruste school.

 

Wil u ons ook een extra duwtje in de rug geven? Dat kan op verschillende manieren.

 • U kunt een bedrag overmaken op BE53001206772653 met vermelding gift + uw naam

 

 • U kunt een bedrag overmaken via de Koning Boudewijnstichting. Dit doe je via onderstaande link. Bij een bedrag hoger dan 40€ ontvangt u een fiscaal attest op het einde van het kalenderjaar.

 

https://www.kbs-frb.be/nl/Flows/Gift/Checkout?notice=***128%2F2545%2F00039***&title=Parcivalschool-Steinerschool

Voor een gift via overschrijving op BANK VAN DE POST IBAN: BE10 0000 0000 0404 BIC: BPOTBEB1,                graag deze bankmededeling gebruiken: ***128/2545/00039***

 • U wordt peter of meter: u kiest één van onze (deel)projecten waarvoor u verantwoordelijkheid wil opnemen.

 

 • Via een duo-legaat: De basis van het duo-legaat is artikel 64, al. 2 van het Wetboek van Successierechten, dat stelt dat u in een testament kunt bepalen dat persoon X een legaat ontvangt vrij van successierechten. Dit op voorwaarde dat een erkende vzw (bijvoorbeeld vzw Parcivalschool) ook een legaat ontvangt en de last tot betaling van de successierechten van X overneemt.

 

Heeft u vragen?

Wil u meer weten over hoe u de Parcivalschool verder kan steunen? Heeft u andere ideeën of tips?

Aarzel niet en neem contact op met Alwina Janssens, algemeen directeur, alwina.janssens@parcivalschool.be of Matthieu Roozen, directeur BLO, matthieu.roozen@parcivalschool.be

Dank u!

In het verleden mochten wij reeds steun ontvangen van velen.  Het verheugt ons te weten dat het werk met en voor onze kinderen gesteund word door een warme kring van mensen om ons heen.

 1. Name *
  * Please enter your name
 2. Email *
  * Please enter a valid email address
 3. Message *
  * Please enter message