Vrijdagspost BLO

Beste ouders/verzorgers en deze keer ook collega’s thuis,

Donderdagavond 12 maart heeft de Nationale Veiligheidsraad verregaande maatregelen aangekondigd om het coronavirus te vertragen en risicogroepen te beschermen. En sinds maandag is het dan ook stil op school……… Om de veiligheidsrisico’s voor de collega’s in te perken, proberen we dagelijks met zo min mogelijk collega’s de opvang/permanentie van de school te waarborgen. De andere collega’s werken thuis en per mail/videochat is er afstemming. We hebben leerstof gestuurd en we hopen dat de leerlingen/uw dochter/zoon daarmee vooruit kan! Mocht u vragen daarover hebben, leg dan contact met de leerkracht of onze zorgklas (zorgklas@parcivalschool.be).

Verder delen we graag met u dat onze bomen op de speelplaats tot bloei zijn gekomen!

En eigenlijk zouden we nu volop ouders rondleiden die mogelijk interesse hebben om hun dochter/zoon bij ons aan te melden voor het nieuwe schooljaar. Dit kan nu niet, maar we hebben een filmpje geplaatst op onze website en op onze facebookpagina. Wanneer u het berichtje/filmpje wilt delen, draagt u er aan bij om onze school kenbaar te maken.

Vanaf maandag 19 maart tot en met vrijdag 3 april is de aanmeldingsperiode voor alle kinderen. Mocht u meer willen weten over de vrije plekken of het ‘ Meld je aan-systeem’, dan kunt u meer info vinden op:  https://meldjeaan.antwerpen.be/

Als u ouders/verzorgers kent die verdere informatie willen over onze school, dan mag u het mailadres doorgeven van Matthieu > matthieu.roozen@parcivalschool.be