vrijdagpost OV1

Vrijdagpost 16/11/2018

BuSO OV1

De vrijdagpost wordt ook digitaal (via e-mail) doorgestuurd. Gaf je ons jouw mailadres nooit eerder door? Vul dan het strookje in op de achterzijde of stuur een mailtje naar: parcivalschool@parcivalschool.be met vermelding van naam leerling en klas.

Vrijdag 16 november: pianoconcert ten voordele van onze school – zie verder

Vrijdag 23 november: Kaas en Wijnavond! – zie bijlage

Vrijdag 30 november: OV1-klassen: MOMO – Een binnenschoolse activiteit met veel beweging en muziek, gegeven door de geweldige mensen van de Murga!

Maandag 3 december: facultatieve verlofdag – GEEN SCHOOL

Dinsdag 4 december: OV1-klassen: SKATEBOARDINITIATIE – Een buitenschoolse activiteit in het skatedepot op de Herentalsebaan. We hebben twee lesgevers die ons de fijne kneepjes van de kunst zullen leren!

Donderdag 6 december: OV1-klassen: ZWEMINSTUIF!

Maandag 10 december en dinsdag 11 december: Evaluatiedagen – GEEN SCHOOL

Ecologisch nieuws: van 15 tot 17 november lanceert Ecover een pop-up winkel waarbij je PMD pet-flessen kan inruilen voor een bus ecovert-zeep of 1 euro. Deze winkel is open van 10 tot 18 uur in de Groendalstraat 14 in Antwerpen. Wij gaan hier met een aantal klassen zeker een kijkje nemen!

Vanavond verwelkomen we een zeldzaam getalenteerde muzikante op het podium:

Eliane Rodrigues.

Op vrijdag 16 november 2018 om 20.30u komt ze naar het Cultureel Centrum ’t Aambeeld in Aartselaar (Della Faillelaan 34).

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar tegen 25 € / persoon voor ongenummerde plaatsen en 35€/p voor een gereserveerde zetel.

De opbrengsten van dit concert gaan naar de sociale doelen van Kiwanis Aartselaar waaronder de Parcivalschool.

Interesse? Reserveer via onze website www.kiwanisaartselaar.be

Namens Kiwanis Aartselaar, alvast dank bij voorbaat en hopelijk tot dan.

Vrijdag 23 november

dit jaar is het de 2de editie van onze kaas-en wijnavond.

In bijlage vind u de uitnodiging met de nodige info.

INSCHRIJVEN VIA: kaasenwijn@parcivalschool.be . Graag voor 16 november !

Helpende handen gezocht voor opbouw in de namiddag en voor s’avonds

Graag via mail even laten weten of we op jou kunnen rekenen, alvast bedankt!