Vrijdagspost OV3

Donderdag 3 en vrijdag 4 oktober: evaluatiedagen; leerlingen vrijaf

Zaterdag 12 oktober: klusdag van 9u30 tot 14u30-verdere info volgt later nog

Leerlingen-vervoerstoelage

Voor het bekomen van een vervoerstoelage voor uw kind hoeft u zelf niets te doen. De school doet automatisch de aanvraag voor alle leerlingen. Wie in aanmerking komt voor de toelage krijgt hierover bericht bij de uitbetaling van het eerste trimester van dit schooljaar, waarschijnlijk in de loop van het voorjaar 2020.

Leerlingenkaarten voor het BuSO

De leerlingen van het Buso krijgen in de loop van deze maand een leerlingenkaart. Deze kaart geeft recht op korting bij culturele activiteiten. Hiervoor hebben wij van iedere leerling een pasfoto nodig (eventueel kan ook de oude leerlingenkaart hiervoor gebruikt worden). Hij/zij moet deze afgeven (met naam en klas op de achterkant) voor 28 september aan de klastitularis. Schrijf op de achterzijde van de pasfoto duidelijk naam, voornaam, geboortedatum en klas.

Varia vanuit het secretariaat

• Studietoelage (voor het BLO én BuSO): u hoeft zelf geen aanvraag meer in te dienen.
  • Leerlingen die beschikken over een tramabonnement (= buzzypas), dienen dit mee te brengen voor de zwemlessen.

Ps: leerlingen, ingeschreven bij het Vlaams Agentschap, kunnen ook een gratis abonnement bij De Lijn krijgen en dit zonder de leeftijdsbeperking van 12 jaar.

Jeugdsportfeest

Beste kinderen en ouders,

Op 20 oktober wordt er in Brasschaat een JEUGDSPORTFEEST georganiseerd.

Deze dag wordt georganiseerd voor G-sporters met een fysieke of verstandelijke beperking of sporters met autisme en normale begaafdheid.

Je kan verschillende sporten proberen op je eigen niveau.

Naast de sporten is er ook heel wat randanimatie aanwezig.

Voor de ouders is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het ouderprogramma. Voor elk wat wils dus!

Voor vragen, informatie en inschrijvingen kan je terecht via: www.parantee.be of jeugdsportproject@parantee-psylos.be

Sporten moet je doen!