Zin om onze school eens beter te leren kennen? Nieuwsgierig naar onze verschillende afdelingen en opleidingen?
Markeer dan maar alvast deze data in je agenda!
We tonen je met plezier de school en beantwoorden al jouw vragen. Tot dan!

Steinerschool in het Buitengewoon Onderwijs

Ontdek een unieke leerervaring waar respect en creativiteit centraal staan. Welkom bij een onderwijs dat een stevige basis biedt voor levenslange ontwikkeling.

Ons aanbod

We koesteren de individuele krachten en mogelijkheden van elk kind. Ons BLO-programma biedt een warme en ondersteunende omgeving waarin kinderen met bijzondere behoeften op hun eigen tempo kunnen leren en groeien. Door een holistische benadering en individuele aandacht, streven we ernaar om een stevige basis te leggen voor een levenslange ontwikkeling en permanent leren, waarbij de creatieve en sociale vaardigheden van de leerlingen worden aangemoedigd.

Het BLO

De overgang naar het secundair onderwijs is een belangrijke mijlpaal. Ons BuSO-programma begeleidt jongeren met bijzondere behoeften op hun pad naar zelfstandigheid en zelfrealisatie. We leggen de nadruk op praktische vaardigheden, creatieve expressie en persoonlijke ontwikkeling, en bieden een stimulerende en zorgzame leeromgeving waarin elke leerling de kans krijgt om te schitteren en zijn of haar unieke potentieel te ontdekken.

Het BuSO

De overheid financiert onze dagelijkse werking, maar voor specifieke leerbehoeften hebben we extra hulp nodig.